До уваги суб’єктів малого підприємництва!

Донецька обласна державна адміністрація оголошує конкурсний відбір проектів суб’єктів малого підприємництва, за якими буде надаватись безповоротна фінансова підтримка на реалізацію проектів.

Наступний прийом документів до 13.00 години 26 вересня 2018 року (Департамент економіки облдержадміністрації: м. Краматорськ, вул.Б.Хмельницького, 6, к.412).

Конкурсний відбір відбудеться орієнтовно 10 жовтня 2018 року.

Більш детально з умовами участі у конкурсі проектів можна ознайомитись за посиланням: http://dn.gov.ua/do-uvagy-sub-yektiv-malogo-pidpryyemnytstva-15/ .

Звертаємось до майбутніх учасників з проханням проходити попереднє консультування та навчання!!!

Щосереди – з 10.00 до 13.00 в рамках роботи центрів розвитку підприємництва на базі міського центру зайнятості, тренінги щодо основ бізнес-планування.

Більш детальну інформацію, контактні телефони та адреси центрів зайнятості Донецької області, можна знайти за посиланням: https://don.dcz.gov.ua/publikaciya/kontaktni-telefony-centriv-zaynyatosti-doneckoyi-oblasti .

За допомогою навчального відеоуроку, Ви можете скласти чіткий та ґрунтовний план презентації власної бізнес-ідеї.

Прослухати та завантажити відеоконтент з рекомендаціями для складання бізнес-плану можна за посиланням: https://don.dcz.gov.ua/novyna/rozrobleno-videoposibnyk-dlya-skladannya-biznes-planu .

Щочетверга – відкрита консультаційна лінія «4Round» для представників малого та середнього бізнесу регіону, потенційних учасників програми «Український донецький куркуль».

Це 4 відкриті вікна консультантів з бізнес-планування та менеджменту, які будуть доступні в он-лайн режимі (e-mail, мобільний зв’язок, Skype, Viber) протягом 1 години кожен четвер протягом місяця (час узгоджується додатково).

Час однієї усної консультації – 15-20 хв. Запит на консультацію подається через Google Form за адресою: http://bit.ly/2HHLCKS .

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (050) 6238008 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Друк