До уваги суб’єктів малого підприємництва! (2)

Розпочався прийом документів суб’єктів малого підприємництва для участі у конкурсному відборі проектів, за якими буде надаватись безповоротна фінансова підтримка на реалізацію проектів «УКРАЇНСЬКИЙ ДОНЕЦЬКИЙ КУРКУЛЬ».

Заявки на участь у конкурсному відборі та відповідні документи приймаються до 13-00 5 червня 2018 року (01.06.2018 заяви прийматися не будуть) департаментом економіки облдержадміністрації за адресою:  м. Краматорськ, вул. Б. Хмельницького, 6, каб. 412.

Проведення конкурсного відбору заплановано на 19 червня 2018 року.

Більш детально з умовами участі у конкурсі проектів можна ознайомитись за посиланням: http://dn.gov.ua/do-uvagy-sub-yektiv-malogo-pidpryyemnytstva-6/

Звертаємось до майбутніх учасників з проханням проходити попереднє консультування та навчання!!!

Щосереди – з 10.00 до 13.00 в рамках роботи центрів розвитку підприємництва на базі міського центру зайнятості, тренінги щодо основ бізнес-планування.

Більш детальну інформацію, контактні телефони та адреси центрів зайнятості Донецької області, можна знайти за посиланням: https://don.dcz.gov.ua/publikaciya/kontaktni-telefony-centriv-zaynyatosti-doneckoyi-oblasti

За допомогою навчального відеоуроку, Ви можете скласти чіткий та ґрунтовний план презентації власної бізнес-ідеї.

Прослухати та завантажити відеоконтент з рекомендаціями для складання бізнес-плану можна за посиланням: https://don.dcz.gov.ua/novyna/rozrobleno-videoposibnyk-dlya-skladannya-biznes-planu

Щочетверга – відкрита консультаційна лінія «4Round» для представників малого та середнього бізнесу регіону, потенційних учасників програми «Український донецький куркуль».

Це 4 відкриті вікна консультантів з бізнес-планування та менеджменту, які будуть доступні в он-лайн режимі (e-mail, мобільний зв’язок, Skype, Viber) протягом 1 години кожен четвер протягом місяця (час узгоджується додатково).

Час однієї усної консультації – 15-20 хв. Запит на консультацію подається через Google Form за адресою: http://bit.ly/2HHLCKS

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (050) 6238008 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Друк