У Новогродівці стартувала декада зустрічей з підприємцями, які започаткували власну справу за сприянням служби зайнятості

23 вересня фахівчиня Новогродівського міського центру зайнятості Наталія Дроздова відвідала підприємця Вололимира Петрусенко, який займається вантажними перевезеннями.

       Володимир від 04.10.2021

Під час зустрічі Володимир отримав інформацію щодо послуг служби зайнятості, які сприяють розвитку власної справи та створенню нових робочих місць, зокрема компенсація єдиного соціального внеску та відшкодування витрат на оплату праці за працевлаштовану внутрішньо переміщену особу.

       Фахівчиня нагадала про електронні сервіси служби зайнятості, методи підбору персоналу на засадах рекрутингу, онлайн-можливостями для роботодавців, в тому числі розміщення вакансій на Google мапі, використання Google мапи відеорезюме шукачів роботи, освітнім порталом Державної служби зайнятості.

Володимир1від 04.10.2021

         Також, Володимир отримав інформацію щодо можливості участі у дводенних тренінгах Навчальна програма з розвитку підприємництва, які будуть проходити у жовтні цього року у м. Краматорськ та у м.Маріуполь.

Друк