Правильний вибір професії – запорука успіху

29 вересня фахівчинями Новогродівського міського центру зайнятості на пришкільному майданчику  проведено профорієнтаційний  захід для учнівської молоді.

       Учні наших шкіл дізналися чимало про професії, які користуються попитом на ринку праці. Вони ознайомились з можливостями професійного навчання, в тому числі у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Учні104.10.2021

       Випускники отримали корисну інформацію стосовно використання  додатку Центр професійної орієнтації та розробки Державної служби зайнятості веб-базованої платформи "Моя професія: консультаційна мережа" (myprofession.com), дізнались про її переваги. 

учні204.10.2021

      Фахівчиня Тетяна Дьоріна розповіла  учням  про послуги служби зайнятості, ознайомила з електронними сервісами, онлайн додатками, які розроблені Донецькою обласною службою зайнятості.

учні304.10.2021

       «Існує п’ять правил для досягнення високої успішності: навчатись працювати; навчатись правильно спілкуватись; не кидати навчання; не втрачати надії; отримувати насолоду і від навчання, і від життя», -  зазначила фахівчиня центру зайнятості, - «люди, які не перестають навчатись, значно частіше добиваються успіху в житті, аніж ті, які байдужі до збагачення своїх знань».

Учні 04.10.2021

       

Друк