ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ

Інформування про  послуги служби зайнятості, переваги співпраці, в тому числі в форматі дистанційної роботи, ознайомлення з електронними сервісами, безкоштовними онлайн додатками служби зайнятості. З цією метою фахівчиня Новогродівського міського центру зайнятості Наталія Дроздова 17 березня відвідала роботодавців міста.

173ЦЗ від 17.03.2021

Під час зустрічі фахівчиня наочно показала, як користуватися електронним кабінетом, можливості електронного подання вакансії. Розповіла, що на Google мапі можна розмістити вакансії для прискорення їх укомплектування, ознайомила з мапою паспортів підприємств, установ та організацій Донеччини, завдяки якій можна дізнатися місцезнаходження, вид діяльності, чисельність працівників, графік роботи та інші дані підприємств та установ. Разом переглянули мапу відеорезюме  шукачів роботи. Ці та інші можливості Наталія продемонструвала на планшеті. 

172ЦЗ від 17.03.2021

 Фахівці Новогродівського міського центру зайнятості висловлюють  велику подяку агентствам ООН, які в  межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, надали службі зайнятості міжнародну технічну допомогу.

174ЦЗ від 17.03.2021

Адже наглядне ознайомлення з електронними сервісами, онлайн додатками покращує взаєморозуміння, сприяє ефективному сприйняттю інформації, налагоджує шляхи співпраці.

Друк