Особистий,спільний та виїзний прийом громадян Новогродівського міського голови Білецької Л.М.

21.08.2017 з 10.00 до 12.00 відбувся особистий та спільний прийом громадян Новогродівського міського голови Білецької Л.М., на якому взяли участь начальник управління міського господарства, начальник міського управління соціального захисту населення, керівники ОСББ,  комунального підприємства, які надають послуги населенню, головний лікарь комунального закладу центру первинної медико-санітарної допомоги м.Новогродівки  та працівники відділу по роботі із зверненнями громадян «Контактний центр».

На особистий та спільний прийом до міського голови звернулися 5 мешканців міста з різноманітними питаннями: соціального захисту, житлової політики, сприянню на поведінку сусідів та додатку до пенсії громадянину, як колишньому депутату.

 Цього ж дня Новогродівський міський голова Білецька Л.М. провела виїзний прийом громадян за місцем мешкання у музичній школі м.Новогродівка. Звернулися 3 громадянина з різноманітними питаннями, а саме: житлової політики (про ремонт покрівлі), комунального господарства (про незгоду з оплатою по водопостачанню) та про сприяння у безпечних умовах перебування мешканців будинку №22 по вул. Центральна.

Друк