Особистий та спільний прийом громадян Новогродівського міського голови Білецької Л.М.

03.07.2017 з 10.00 до 12.00 відбувся особистий та спільний прийом громадян Новогродівського міського голови Білецької Л.М., на якому взяли участь начальник управління міського господарства, начальник міського управління соціального захисту населення

керівники ОСББ,  комунального підприємства, які надають послуги населенню, заступник головного лікаря комунального закладу центру первинної медико-санітарної допомоги м.Новогродівки  та працівники відділу по роботі із зверненнями громадян «Контактний центр». На особистий та спільний прийом до міського голови звернулися мешканці міста з питаннями соціального захисту та комунального господарства (під час особистого прийому вирішено позитивно).

 Цього ж дня Новогродівський міський голова Білецька Л.М. провела виїзний прийом громадян за місцем мешкання у Новогродівському міському центрі зайнятості. Звернулися 2 громадянина з питань комунального господарства  (щодо опалення житлового будинку в зимовий період та про незадовільну якість твердого побутового палива на шахті «Росія»).

Друк