Учні ЗОШ №7 – учасники проекту Go Camp East

У жовтні 2016 року 20 учнів  ЗОШ №7 на чолі з вчителями англійської мови Костянко Т.В. та Літвін Л.П. взяли участь у конкурсі проектів «Go Camp 2017» та стали учасниками проекту «Go Camp East».

Це новий формат виїзного табору з поглибленим вивченням іноземних мов для дітей з прифронтової зони Донецької та Луганської областей, куди залучаються іноземні волонтери – носії мов.

З 17.07.2017 по 30.07.2017 у дитячому оздоровчому центрі «Дніпро», який розташовано у Київській області Обухівського району смт.Козин, наші діти за допомогою спеціально розробленої програми зможуть вивчати іноземну мову з волонтерами, навчитися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити, бути толерантними до інших.

Фінансування поїздки: путівка у табір, квитки на потяг, автобус з Києва до табору і назад, -  за рахунок ГО «Глобал Офіс», громадської організації, яка покликана сприяти інформаційній, політичній, економічній, культурній та соціальній інтеграції України у світовий простір, а також внутрішній інтеграції.

                                                                       За інформацією відділу освіти

                                                                       м.Новогродівка

Друк