ВІДБУЛАСЬ 27 ЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

На пленарному засіданні  03.05.2017 були присутні 23 з 26 депутатів, що дозволило прийняти всі запропоновані рішення, яких в порядку денному  було 30.

На сесію також прийшли жителі міста, адже питання, які були включені до порядку денного, викликали інтерес громади. Депутатами визначено голосуванням і внесено додатково до порядку денного ще два питання: «Про делегування повноважень департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації функцій замовника» і «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад». Після ухвалення порядку денного та регламенту проведення сесії депутати приступили до своєї роботи.

       Депутатами одноголосно підтримано  програми: «Захисник Вітчизни 2017», «Правопорядок 2017», внесенно зміни до програм: «Забезпечення мінімально  достатнього      рівня безпеки      населення   і     територій  міста  Новогродівка  від надзвичайних  ситуацій техногенного та природного  характеру на 2014-2017 роки», «Удосконалення розвитку сталої діяльності об’єднань багатоквартирних будинків міста Новогродівка на період 2016-2019 років», «Розвитку малого  та середнього підприємництва  в  м. Новогродівка на 2017-2018 роки»

01603

        На сесії затверджено  структури КЛПУ Новогродівської центральної міської лікарні  і  територіального центру соціального обслуговування, перелік об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Новогродівка, яким буде надано фінансову підтримку на проведення роботи з капітального і поточного ремонтів у 2017 році. Заслухано звіти за 2016 рік  КП «Редакція газети «Региональные вести» і КП «Міський гуртожиток» та затверджено їх фінансові плани на 2017 рік. Також депутати проголосували за  внесення змін  до програми економічного і соціального розвитку м.Новогродівка на 2017 рік та до рішення міської ради від 23.12.2016 № 7/19-4 «Про міський бюджет на 2017 рік»

        Крім цього, депутати розглянули і прийняли рішення з ряду земельних   питань, але питання «Про попереднє погодження місця розташування тимчасових споруд - павільйонів по вулиці Шевченко біля зупинки «Росія» у місті Новогродівка», «Про затвердження технічної документації із землеустрою», «Про поновлення договору оренди землі» не набрали  голосів, рішення не прийнято. Проект рішення «Про передачу у власність земельної ділянки» повернули на доопрацювання.

         Одноголосно були прийняті рішення «Про делегування повноважень департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації функцій замовника» і «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад».

 

 

 

.

Друк