Оперативна інформація про діяльність закладів охорони здоров’я м.Новогродівка по виявленню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

За інформацією КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги Новогродівської міської ради» станом на 27.11.2020 лабораторно підтверджено 114 випадків захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в т.ч. 27 осіб було госпіталізовано, 80 одужали. Зареєстровано 4 нових випадки  на COVID-19 .

 

За весь період зареєстровано 5 летальних випадки ( 4 – в стаціонарі КНП «ЦМЛ Новогродівської міської ради та 1  - в іншому ЗОЗ).

На самоізоляції з  початку карантину під медичним супроводом лікарів перебувала 305 осіб. На сьогоднішній день – 13 осіб , а також 4 учнів                         ( 2-ЗЗСО І-ІІІ ступенів №10 та 2- ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7).

Протестовано експрес тестами lgG/lgM на коронавірусну інфекцію 1031 особа, проведено 508 ПЛР. На сьогоднішній день отримано 421 негативний результат та 114 позитивних. Інші знаходяться на дослідженні.

Шановна громадо!

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), головне в профілактиці зараження коронавірусом - гігієна.

  • Часто і ретельно мийте руки водою з милом або розчином на спиртовій основі. Це знищує віруси, які можуть бути у вас на руках.
  • Не торкайтеся очей, носа та рота. Руки торкаються багатьох поверхонь, і на них може потрапити вірус, а звідти - у ваш організм.

Друк