Декада зайнятості для осіб з інвалідністю

Працевлаштування осіб з інвалідністю – пріоритетне завдання фахівців служби зайнятості.

Проблемних питань, які доводиться вирішувати таким людям, у житті є чимало і самотужки справитися з ними дуже складно. У людей, які протягом тривалого часу були відірвані від звичайного життя, виникають нові питання та потреби. В першу чергу це, звичайно, психологічна реабілітація, а згодом і необхідність знайти роботу, забезпечити себе фінансово.

watermarked 1WPPP

Для вирішення проблеми працевлаштування таких осіб  в Новогродівському міському центрі зайнятості 19 листопада за допомогою скайп-зв'язку відбувся ярмарок вакансій.

watermarked 2WYYYY

Відкриваючи ярмарок, директорка Новогродівського міського центру зайнятості Ірина Сергєєва, зробила акцент на тому, що особливістю роботи з вказаною категорією безробітних є індивідуальний підхід до кожного, з урахуванням не тільки професійного досвіду, освіти, а й психологічного стану та готовністю до сприйняття інформації.

watermarked 4WYYY

Роботодавці детально розповіли про умови роботи на підприємстві, рівень заробітної плати, соціальні гарантії та вимоги до претендентів на вакантні місця. Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями презентували професійно-кваліфікаційні якості потенційних претендентів на вакантні посади. Шукачі роботи отримали відповіді на запитання.

Новогродівський міський центр зайнятості

Друк