Оперативна інформація про діяльність закладів охорони здоров’я м.Новогродівка по виявленню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

За інформацією КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги Новогродівської міської ради» станом на 11.11.2020 лабораторно підтверджено 91 випадок захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в т.ч. 18 осіб було госпіталізовано, 55 одужали. Зареєстровано 1 новий випадок на COVID-19. За весь період зареєстровано 1 летальний випадок.

На самоізоляції з  початку карантину під медичним супроводом лікарів перебувало 267 осіб. На сьогоднішній день – 24 особи , а також 1 учень Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 10 ім.Тараса Шевченка .

Протестовано експрес тестами lgG/lgM на коронавірусну інфекцію 955 осіб, проведено 485 ПЛР досліджень та 25 ІФА досліджень. На сьогоднішній день отримано 399 негативних результатів та 91 позитивний. Інші знаходяться на дослідженні.

Шановні новогродівці!

Засоби індивідуального захисту, які ми повинні використовувати щодня – маски, перчатки та санітайзери для рук є надійним захистом вашої небезпеки .Не нехтуйте правилами особистої гігієни! Мийте частіше руки, обробляйте їх антисептиками та носіть маску!

Здоров’я вам та вашим родинам!

Друк