Оперативна інформація про діяльність закладів охорони здоров’я м.Новогродівка по виявленню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Станом на 09.11.2020 лабораторно підтверджено 90 випадків захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в т.ч. 18 осіб було госпіталізовано, 53 одужали. Зареєстровано 4 нових випадків на COVID-19. За весь період зареєстровано 1 летальний випадок.

На самоізоляції з  початку карантину під медичним супроводом лікарів перебувало 260 осіб. На сьогоднішній день – 27 осіб .

Протестовано експрес тестами lgG/lgM на коронавірусну інфекцію 945 осіб, проведено 477 ПЛР досліджень та 25 ІФА досліджень. На сьогоднішній день отримано 399 негативних результатів та 90 позитивних. Інші знаходяться на дослідженні.

Шановні новогродівці!

З понеділка , 9 листопада, наше місто віднесено до «червоної» зони.

Враховуючи епідемічну ситуацію та показники захворюваності на території міста будуть діяти заборони наступних видів діяльності:

– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів «автоконцертів»;

– приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;

– відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

– проведення будь-яких масових заходів з кількістю учасників більше ніж 10 осіб, як в приміщеннях так і на обмежених чи відкритих територіях (культурних, спортивних, релігійних, рекламних та інших).

Заборона на відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім учнів (вихованців) закладів дошкільної освіти, початкових класів закладів загальної середньої освіти (1-4 класів).

Друк