ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я М.НОВОГРОДІВКА ПО ВИЯВЛЕННЮ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ СOVID-19, СПРИЧИНЕНОЇ КОРОНАВІРУСОМ SARS-COV-2

Станом на 27.10.2020 лабораторно підтверджено 71 випадок захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в т.ч. 13 осіб було госпіталізовано, 28 одужали. Зареєстровано 2 нових випадки на COVID-19 . За весь період зареєстровано 1 летальний випадок.

На самоізоляції з  початку карантину під медичним супроводом лікарів перебувало 235 осіб. На сьогоднішній день – 79  осіб . Протестовано експрес тестами lgG/lgM на коронавірусну інфекцію 909 осіб, проведено 449 ПЛР досліджень та 25 ІФА досліджень. На сьогоднішній день отримано 341 негативний результат та 71 позитивний. Інші знаходяться на дослідженні.

Шановні новогродівці!

          Не нехтуйте правилами особистої безпеки та гігієни. Мийте руки декілька разів на день, носіть маску, намагайтеся уникати місць з великим скупченням людей.

          25 жовтня по всій Україні успішно відбулися місцеві вибори, а разом із ними розпочався новий етап адміністративно-територіальної реформи в нашій державі. З 26 жовтня оновлено спосіб ведення статистики хворих на коронавірусну хворобу в області. Замість інформації за крупними містами та районами тепер Донецька облдержадміністрація буде надавати показники по кожній ОТГ.

Друк