Оперативна інформація про діяльність закладів охорони здоров’я м.Новогродівка по виявленню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Станом на 16.10.2020 лабораторно підтверджено 44 випадки захворювання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, в т.ч. 10 осіб було госпіталізовано, 16 одужали. Нових випадків на COVID-19 не зареєстровано. За весь період зареєстровано 1 летальний випадок.

На самоізоляції з  початку карантину під медичним супроводом лікарів перебувало 179 осіб. На сьогоднішній день – 47 осіб та учні Новогродівських закладів загальної середньої освіти №7 та 10 разом з вчителями.

Протестовано експрес тестами lgG/lgM на коронавірусну інфекцію 821 особи, проведено 406 ПЛР досліджень та 25 ІФА досліджень. На сьогоднішній день отримано 324 негативних результатів та 44 позитивних. Інші знаходяться на дослідженні.

Шановні новогродівці!

          15 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили нове карантинне зонування. Відповідно до нього Новогродівка перейшла до помаранчевої карантинної зони. Це означає, що в силу вступає новий ряд карантинних обмежень.

Не нехтуйте правилами безпеки під час карантину. Бережіть себе та своїх близьких. Будьте відповідальними по відношенню до інших!

Друк