Оздоровлення та лікування дитини у Центрі реабілітації для дітей «Сергіївка»

Шановні батьки!

     Якщо Ваша дитина віком від 7 до 14 років та має захворювання в напрямках пульмонології, кардіології, гастрології та нейромоторних порушень  - Ви маєте змогу щодо оздоровлення та лікування Вашої дитини у Центрі реабілітації для дітей «Сергіївка» Республіки Молдова (Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н). 

 Звертаємо увагу, що необхідною умовою проведення лікування та реабілітації є наявність санаторно-курортної картки дитини (форма 070/о), лист щеплень та довідка про епід. оточення.

Проїзд дітей до м. Одеса (смт. Сергіївка) з м.Костянтинівка та в зворотньому напрямку здійснюється організовано, але за рахунок батьків або інших коштів, не заборонених чинним законодавством та складає 410 грн.+120 (автобус).

    Заїзди дітей плануються протягом всього 2017 року. За інформацією та для запису щодо направлення на лікування та оздоровлення звертатися до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Новогродівської міської ради або за тел. 050-1616991 Мантурова Олена Миколаївна.

 

Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту                                                                       О.М. Мантурова

Друк