Майже 15 млрд гривень отримав зведений бюджет Донеччини

Сьогодні добровільна сплата податків бізнесом Донеччини є одним з основних джерел наповнення бюджету. Зростанню доходів сприяють як підвищення економічної активності регіону, так і результативна робота спеціалістів податкових органів Донецької області з протидії ухиленню від оподаткування.

За результатами роботи протягом січня-серпня 2020 року фахівцями податкової служби Донеччини забезпечено надходження до зведеного бюджету країни у сумі 14,6 млрд гривень.

Найбільші надходження до зведеного бюджету країни за територіальною приналежністю належать м. Маріуполю – майже 4,7 млрд грн, або 32% від усіх надходжень по області, м. Покровську та Покровському району – майже 1,9 млрд грн, або 13%, та м. Краматорську – 1,5 млрд грн, або 10 відсотків.

У розрізі податків найбільші надходження до зведеного бюджету Донецького регіону забезпечені з податку на доходи фізичних осіб - майже 8,2 млрд гривень. Це на 74,6 млн грн перевищує минулорічні показники.

Надходження ПДВ до бюджету склали майже 1,9 млрд грн, фактичне зростання до показників минулого року становить 217 млн грн, або 13,2 відсотків.  

Податку на прибуток з початку року надійшло 1,3 млрд грн, у тому числі надходження до державного бюджету склали 1,2 млрд грн, до місцевого – 0,1 млрд гривень.

 

#ЗведенийБюджет, #надходження, #ДПС_Донеччина

 

Друк