перевірка закладів дошкільної освіти м.Новогродівка щодо готовності відновлення роботи з 1 червня

Робочою групою для проведення моніторингового обстеження об’єктів торгівлі, житлово-комунального господарства, аптек, закладів освіти м.Новогродівка

щодо додержання обмежувальних заходів та протиепідемічного режиму, проведено перевірку закладів дошкільної освіти міста щодо готовності відновлення роботи з 01 червня 2020 року та виконання протиепідемічних заходів, затверджених постановою головного державного санітарного лікаря України від 21 травня 2020 року № 25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

.1 моб2    

  1 моб3     

  1 моб4

1 моб5         

    моб

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За результатами обстеження встановлено, що  з 01 червня 2020 року роботу відновлять 11 груп у чотирьох дитячих садках:  «Білочка» - 2 групи, «Берізка» - 3 групи, «Золотий ключик» - 3 групи, «Райдуга» - 3 групи. Для кожної групи забезпечено окремий вхід/вихід. Заклади забезпечено безконтактними медичними термометрами, для проведення температурного скринінгу. Підготовлено робочі місця для прийому дітей за межами приміщень дитячого садку, які обладнані засобами індивідуального захисту (маски, рукавички), дезінфікуючими засобами для обробки рук. Біля входу у заклад «Білочка» встановлено інформаційний стенд з роз’яснювальним матеріалом щодо профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2. З приміщень прибрано килими з довгим ворсом. Санвузли забезпечено одноразовими рушниками (паперовими), рідким милом, встановлені контейнери (урни) з кришками для утилізації використаних засобів індивідуального захисту. Дотримується температурний режим в приміщені. Всі протиепідемічні заходи спрямовані на захист дітей. До закладів дошкільної освіти м.Новогродівка прийматимуться діти, батьки яких працюють (за наявності довідки з місць роботи), з метою забезпечення виконання вимог постанови головного державного санітарного лікаря України щодо обмеження кількості дітей в одній групі. Обов’язковою умовою є наявність медичної довідки про стан здоров’я дитини із закладу охорони здоров’я.

1 моб7  

1 моб9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  

  

1 моб10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1 моб11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ з мобілізаційної роботи,

Надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення

Друк