Підвищуй кваліфікацію та виходь на новий професійний рівень…

Пошук роботи є важливим і складним. Але, як кажуть, хто шукає роботу, той її знаходить. Барановський Юрій, за професією контролер зварювальних робіт, спочатку намагався знайти роботу самостійно.

Після декількох невдалих спроб, у жовтні звернувся по допомогу до Новогродівського міського центру зайнятості. Кар’єрний радник Опортова  Маргарита провела профілювання та спільно склала з особою індивідуальний план працевлаштування.

У ході розмови з фахівцем, Юрію виявив бажання  підвищити кваліфікацію за колись здобутою професією машиніст (кочегар) котельної.   

Чоловіка направили на навчання в ДНЗ "Донецький центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості". Після успішного складання іспитів, Барановський отримав посвідчення про підвищення кваліфікації.

Чоловік був направлений на співбесіду до роботодавця. Наразі Юрій працевлаштований і успішно працює  на підприємстві  ТОВ "Теплосервіс - Новогродівка". Юрій вдячний співробітникам центру зайнятості за можливість реалізувати себе у відповідальній професії.

Друк