Про призов громадян України на строкову військову службу восени 2019 року

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України від 30 січня 2019 року №22/2019 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році» з 01 жовтня по 31 грудня 2019 року проводиться призов громадян на строкову службу.

Явці на призовну дільницю Покровсько-Ясинуватського ОМВК підлягають усі громадяни, яким в період призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народились у 1992-2001 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин. Усі громадяни, які підлягають призову, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Покровськ, вулиця Поштова 16 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. У разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з Законодавством України.

Друк