відбулась чергова 19 сесія Новогродівської міської ради 7 скликання

  23 грудня 2016 року  відбулась  чергова 19 сесія  Новогродівської міської ради 7 скликання,  в якій  прийняв  участь  21 депутат.

   Сесію міської ради відкрила та проводила міський голова Білецька Людмила Михайлівна. Порядок денний чергової сесії сформовано із 29 питань.  Два питання  «Про припинення повноважень», «Про виведення зі складу виконавчого комітету міської ради»  депутатами визначено голосуванням і внесено додатково до порядку денного.

 01123

        

  Питання, включені до порядку денного, були опрацьовані профільними комісіями з 13.12 по 15.12.2016.  Депутати міської ради одноголосно прийняли  міський  бюджет на 2017 рік, затвердили: «Програму економічного і соціального розвитку м.Новогродівка на 2017 рік», «Програму розвитку малого і середнього підприємництва в м. Новогродівка на 2017-2018 роки», прийняли рішення «Про офіційний веб-сайт міської ради,  його структуру та порядок  інформаційного  наповнення», «Положення про використання коштів міського бюджету на виконання наказів виборців депутатами Новогродівської міської ради».

 01223

          Були затверджені  штатні розписи :

         -Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної  допомоги  м. Новогродівка»;

         -Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Новогродівка Донецької області;

         -Початкового спеціалізованого мистецького  навчального   закладу     музичної    школи м.Новогродівка:

         -Новогродівського міського  центру соціальних служб для сім'ї  дітей та молоді.

           Депутати підтримали звіти «Про хід виконання міської комплексної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей  міста Новогродівка на 2014-2018 роки» ,  «Про стан надання якісних соціальних  послуг сім'ям, які опинились в складних життєвих обставинах», «Про стан виконання Програми соціального захисту осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і молодих осіб, які потребують соціального захисту і опинились в складних життєвих обставинах, на 2016-2020 роки Новогродівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у 2016 році» та розглянуто  ряд земельних питань.

          Проект рішення «Про припинення повноважень», депутатами не прийнято, результати голосування : за-2  проти-2  утрималось-17.

          По закінченню сесії міський голова запросила депутатів на урочисту зустріч  з нагоди 25 річниці місцевого самоврядування в Україні  і вручила запрошення.

 

 

 

Друк