У дитячому садочку «Радість» відкриваються додаткові групи

Відкриття додаткових груп на базі діючого закладу дошкільної освіти №16 «Радість», що стало можливим відповідно до меморандуму між Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, сприяло збільшенню місць у закладі. Тепер дитячий садочок – найбільший у нашому місті, адже нині у ньому 11 вікових груп, які відвідуватимуть 210 дітей дошкільного віку.

Завдяки залученню коштів інвесторів – фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міжнародної неурядової організації «Save the children» – в закладі дошкільної освіти «Радість» покращено, оновлено матеріально-технічну базу на суму більше 3 000 000 грн.

watermarked IMG 9235

   За короткий час в приміщенні одного із корпусів створено сучасний освітній простір: комфортні яскраві меблі, компактні трьох'ярусні ліжка, відповідне естетичне оформлення груп та спортивної зали. Протягом всього часу проведення капітального ремонту батьки та мешканці нашого міста постійно цікавилися ходом проведення робіт, намагалися в силу своїх можливостей допомогти зібрати меблі – все це підкреслювало, з яким нетерпінням всі чекали відремонтованого корпусу.

watermarked IMG 9238

watermarked IMG 9187

  Протягом липня, серпня 2018 року велись роботи з капітального ремонту м’якого рулонного покриття даху будівлі дитячого садочка. Замовник проведення робіт з капітального ремонту – Міжнародна неурядова організація «Save the children».

watermarked IMG 9252

watermarked OKBT3761

 

Сьогодні і батьки, і працівники закладу освіти задоволені якістю робіт з капітальних ремонтів, а в маленьких дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть виховуватись, спілкуватись із великим задоволенням, отримувати якісні освітні послуги з дошкільної освіти.

watermarked IMG 9223

watermarked IMG 9197

watermarked IMG 9239

                                                                                                                                                                                                                                                За інформацією відділу освіти м. Новогродівка

        

Друк