Пам’ятаємо!

   „Пам’ятаємо”,  саме ці слова стали девізом святкового заходу,  присвяченого Дню пам’яті  та примирення,  який для ветеранів Другої світової війни, трудівників тилу та дітей -  війни  влаштував територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

   7 травня 2019 року у яскравий та радісний день  у приміщенні територіального центру панувала святкова та душевна атмосфера. Запрошені на свято ветерани та діти- війни були у гарному настрої, посмішки не сходили з їх облич. Розпочався захід словами подяки та поздоровлення від виконуючої обов’язки директора територіального центру Константинової  Наталії Василівни, яка  від щирого серця висловила свої співчуття за пережите у ті страшні роки війни, і побажала присутнім міцного здоров’я і мирного неба над головою. Далі учні ЗЗСО № 10 привітали присутніх  гостей зі святом Перемоги.  Діти співали пісні, розповідали вірші, танцювали. Своїм щирим виконанням вони розхвилювали  старше покоління, сльози радості були на очах пенсіонерів,  бурними оплесками вони подякували школярам за їх повагу та талант.

   Наприкінці заходу відбулося дружнє чаювання зі смаколиками. Вокальний ансамбль „Акорд” заспівав декілька пісень воєнних років, а всі інші присутні з радістю їх підтримали своїм співом . На цій позитивній ноті  святковий захід плавно підійшов до завершення.

watermarked IMG 2848

watermarked IMG 2849

Друк