Увага!ФОРУМ МАЛИХ МІСТ ДОНЕЧЧИНИ «СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ В ГРОМАДАХ: КРОК ЗА КРОКОМ»

20 грудня у Новогродівці відбудеться Форум малих міст Донеччини на тему «Стратегічне планування в громадах: крок за кроком», який проводиться за підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй, Швейцарської Конфедерації та Швеції.


Під час Форуму учасники отримають можливість опанувати методику та послідовність розробки стратегічного плану розвитку малого міста. У сучасному розумінні муніципального менеджменту стратегічним планом розвитку вважається довгострокова програма досягнення громадою міста самостійно поставленої мети. Вдало організований та проведений процес стратегічного планування на засадах соціального партнерства (та за участю відповідних експертів) має шанс позитивно вплинути на активність людей. Такий процес забезпечуватиме оптимальне використання ресурсів громади через підтримку місцевих ініціатив та діяльність органів самоорганізації населення.
Модератори Форуму - досвідчені тренери та експерти зі стратегічного планування, які представлять кращі практики, що вже успішно використовуються в муніципальному менеджменті. 
Формат Форуму - творча дискусійна зустріч за технологією «Світове кафе (The World Cafe).
Місце проведення: місто Новогродівка, вул. Центральна, 19, мала зала Будинку дитячої творчості (будівля Палацу культури).
Дата проведення: 20 грудня.
Час: 09.00-17.00.
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації

 https://docs.google.com/forms/d/1jIxNNJ5E71NviXMVSLpR1PmWbzM7OWf6r3u1kPAh-Es/viewform?edit_requested=true
Реєстрація триває до 24.00 години 17 грудня.
За додатковою інформацією звертайтеся:
Антон Кухлєв 066-089-56-60, 096-043-59-47.

Друк