Засідання Координаційної ради боротьби з наркоманією при Новогродівській міській раді.

02.03.2021 року в залі засідань Новогродівської міської ради під головуванням заступника міського голови  Алли Рябцевої відбулося засідання Координаційної ради боротьби з наркоманією при Новогродівській міській раді.

         Було затверджено план роботи Координаційної ради боротьби з наркоманією на 2021 рік та хід виконання Регіональної програми з профілактики правопорушень, протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів у Донецькій області на 2019-2021 року за 2020 рік.

DSC 0023 02

         Особливу увагу присутніми було приділено питанню щодо усунення проблеми розповсюдження інформації на фасадах будинків про посилання на продаж наркотичних речовин в мережі інтернет.

         З метою запобігання поширенню наркоманії координаційна рада боротьби з наркоманією вирішила:

  1. Класним керівникам учбових закладів міста проводити профілактичні бесіди з дітьми та батьками щодо ведення здорового способу життя;
  2. Відновити роботи «Ліги майбутніх поліцейських»;
  3. В учбових закладах міста провести інформаційні тематичні батьківськи збори;
  4. Провести нараду з головами міських ОСББ щодо усунення на фасадах будинків написів щодо посилань на продаж наркотиків;
  5. Розглянути можливісь проведення благодійної акції щодо безоплатного тестування на наркотики;
  6. Замовити білборд з інформацією щодо профілактики поширенню наркоманії;
  7. Розглянути можливість утворення «Муніципальної варти»;
  8. Депутатам міскої ради провести бесіду з мешканцями округу щодо їх активної громадянської позиції з відсліджування осіб, які здійснюють написи з посиланням на продаж наркотичних речовин.

Друк