Документ від 02.09.2021 р. Чинний

  Пов’язані документи

Пов’язані документи відсутні

  Історія документу

Історія відсутня

Публікація документу

Історія відсутня


02.09.2021
 
Про внесення змін до рішення Новогродівської міської ради № 8/15-17 від 30.07.2021

Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державні закупівлі», «Про фінансовий лізинг», з метою забезпечення оснащення спецтранспортом КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМУНТЕХ» М. НОВОГРОДІВКА, підвищення якості надання послуг, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення Новогродівської міської ради №8/15-17 від  30.07.2021  «Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНТЕХ» М. НОВОГРОДІВКА на укладання договору фінансового лізингу з метою придбання спецтранспорту», виклавши абзац перший пункту 1 в такій редакції: «Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНТЕХ» М. НОВОГРОДІВКА (код за ЄДРПОУ 40924264) (далі-Підприємство)  на проведення з дотриманням вимог Закону України «Про публічні закупівлі» процедури закупівлі послуг фінансового лізингу з метою  придбання трактору колісного з додатковим обладнанням, машини дорожньої комбінованої (з піскорозкидальним обладнанням, поливомийним та  поворотним відвалом) на базі самоскиду гакового навантажувача на шасі (далі-Майно) на наступних умовах:»
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів і цін, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування  (Бєлік) .

Міський голова                                                           Олександр ШЕВЧЕНКО