Відбулась сесія міської ради

21 січня 2022 року  відбулася 23  чергова сесія Новогродівської міської ради восьмого скликання.

В  сесії взяли участь 16 депутатів із 26. Обранці ухвалили порядок денний пленарного засідання, а саме  23 питання, які перед цим були розглянуті на засіданнях постійних комісій.

DSC 9339

В ході роботи сесії депутати заслухали інформацію про результати державного фінансового аудиту бюджету і планової  ревізії фінансово-господарської діяльності відділу освіти м.Новогродівка й затвердили заходи щодо усунення виявлених порушень та недоліків.

DSC 9342

Учасники пленарного засідання затвердили програму підтримки сімей, які опинились в складних життєвих ситуаціях, надали дозвіл на утворення ініціативної групи для формування молодіжної ради. Депутати надали дозвіл на підвезення шкільним автобусом дітей до ЗЗСО №10 та підтримали пропозицію 13 ДПРЗ про придбання легкового автомобіля. Також на цьому засіданні затвердили проектну документацію на реконструкцію міського парку та будівництво багатоквартирного будинку для переселенців. 

DSC 9357

За результатами голосування з урахуванням деяких поправок всі проекти рішень були прийняті, з якими пізніше можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради.

DSC 9364

Далі  в розділі «Різне»  заслухали  виступи  депутатів та присутніх на сесії мешканців громади - учасників бойових дій з числа  учасників АТО/ООС,  щодо стовідсоткового відшкодування з міського бюджету вартості  харчування дітей з сімей відповідної категорії  в закладах освіти громади.

DSC 9382

Друк