Ласкаво просимо до Афлатіну

12 листопада 2021 року Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 розпочав упровадження  міжнародної програми «Соціальна та фінансова освіченість для підлітків». 

«Ласкаво просимо до Афлатіну» - перше заняття, яке було проведено у цікавому  інтерактивному форматі. Діти виконували вправи «Полоса перешкод», «Займи позицію», «Досліджуй і думай», складали та підписували правила для своєї команди.

4

Заняття  проводять класні керівники 9 та 10 класів, які в жовтні  взяли участь у тренінгу за цією програмою у місті Запоріжжі та отримали сертифікати.

Попереду ще багато занять, які допоможуть дітям усвідомити їхній потенціал та стати фінансово обізнаними громадянами своєї країни. Наприкінці програми підлітки планують реалізувати два проєкти: фінансовий та соціальний. Фінансову підтримку надаватиме благодійний фонд «Доркас». Виховання соціально відповідальних та освічених у фінансовій сфері дітей у майбутньому робить їх спроможними змінити власне життя та світ довкола на краще. Це збільшує шанс кожної дитини на успішне й щасливе майбутнє.

7

Міжнародна програма «Афлатун» заснована в Нідерландах та побудована на пріоритетах і методичних ідеях Всесвітнього руху із соціальної та фінансової освіти дітей у віці 3–18 років. Програма пояснює дітям основи бюджетування власних коштів, вчить бути ощадливими. В цей час програми Афлатот, Афлатун, та Афлатін упроваджуються  у 116 країнах 192 партнерськими організаціями. Aflatoun International щорічно охоплює 4 мільйони дітей.

10

Друк