Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми економічного і соціального розвитку Новогродівської міської територіальної громади на 2022 рік

Відповідно до ст. 5, ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Новогродівська міська рада Донецької області (далі - Новогродівська міська рада)  повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі- Звіт)  «Програма економічного і соціального розвитку Новогродівської міської територіальної громади на 2022 рік» (далі - ДДП).

 Програма є документом державного планування місцевого рівня, яким визначаються пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку, підвищення стандартів життя населення шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення якості та загальної доступності публічних послуг.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Новогродівська міська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 11.11.2021р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 11.11.2021р. по 10.12.2021р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Новогродівська міська рада.

Орган, до якого подаються зауваження - Новогродівська міська рада, 85483, Донецька область, м. Новогродівка, вул. О. Кошового, 46. E-mail :Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  Тел. (06237) 3-33-17, Факс (06237) 3-33-17.

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 11.11.2021р. по 10.12.2021р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Донецької ОДА - https://ecology.donoda.gov.ua/ та Новогродівська міська рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням на офіційному сайті Новогродівської міської ради Донецької області - https://novogrodovka-rada.gov.ua/ у розділі «Новини».

Звіт СЕО

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

Друк