В Новогродівській ТГ прибирають стихійні звалища громади

Наразі комунальники прибирають стихійні звалища біля майданчиків тимчасового складування тверді побутові відходи в Новогродівці.

Працівники КП «Комунтех» вже вивезли сміттєзвалища непотребу біля місцевого ринку, по вулицях Мічуріна та Гагаріна. Далі запланована ліквідація інших звалищ.

IMG 20211005 150011

Завдання порядних громадян – утилізувати ТПВ законним шляхом. Для цього потрібно укласти договір на вивіз сміття з КП «Комунтех», хто ще не встиг цього зробити, віднести сміття в призначене для цього місце та викинути в пристосований для цього контейнер. В іншому разі – мешканці порушують правила благоустрою та будуть нести відповідальність.

IMG 20211005 152025 899

Для збору великогабаритного сміття та ремонтних відходів необхідно замовляти додаткову послугу в КП «Комунтех» (номер телефону диспетчера 095-020 6397). Але зазвичай мешканці викидають такий мотлох у стандартні сміттєві контейнери або взагалі залишають його просто біля баків. Через що на цьому місці починають утворюватися стихійні звалища, які забруднюють місто та псують зовнішній вигляд прибудинкових територій.

photo1633695774

Спеціальні контейнери для великогабаритного сміття згодом будуть встановлені на великих майданчиках громади.

Друк