Питання на щотижневій апаратній нараді

21.09.2021 в залі засідань Новогродівської міської ради міський голова Олександр Шевченко провів апаратну нараду з керівниками відділів, управлінь міської ради та структурних підрозділів органів державної влади.

Міський голова приділив особливу увагу питанню підготовки закладів та підприємств громади до зими з урахуванням нових тарифів на електропостачання. Листи про допомогу у розв'язанні питання надання пільгового тарифу на електроенергію для жителів Новогродівської громади надіслані по всім інстанціям у тому числі Прем'єр-міністру України Денису Шмигалю та Голові Верховної ради України Дмитру Розумкову.

DSC 5136

Олександр Шевченко проінформував присутніх, що протягом весни та літа Селидівський РЕМ виконав роботи по заміні кабельної лінії КЛ-6. Роботи будуть вестись і надалі.

Також очільник повідомив, що на території громади продовжується видалення аварійних та фаутних дерев, які призводять до пошкодження електромереж. «Це робота, яку не можливо закінчити. На місці старих дерев будемо саджати молоді, але не фруктові», - зазначив міський голова.

DSC 5145

«Актуальним питанням залишається ситуація по COVID-19. Наразі стоїмо на грані жовтої зони, в Покровську її вже оголосили.  Продовжуємо програму щеплення», - зауважив Олександр Шевченко.

Наразі на території громади усі заклади мають показник вакцинування серед працівників 80% і більше.

За останніми даними станом на 20 вересня у громаді було щеплено 2481 особу. Понад 1405 завершили вакцинацію.  

DSC 5141 

Друк