Спортивні змагання серед школярів громади

10.08.2021 з нагоди Дня фізичної культури і спорту на стадіоні «Шахтар» у м. Новогродівка  відбулись спортивні змагання серед школярів ЗЗСО Новогродівської ТГ.

Новогродівський міський голова Олександр Шевченко привітав присутніх зі святом та побажав успіхів у спортивних перегонах, а також виказав слова вдячності педагогам за те, що залучають молодь до здорового способу життя та вказують правильний напрямок для особистого розвитку.

DSC 4627

Головний суддя змагань – Іван Бутрій, багаторазовий чемпіон України, Європи та Світу з гирьового спорту серед ветеранів. 

«Дуже приємно, що цьогоріч учасників стало більше і до заходу приєднались команди освітніх закладів старостинських округів», - зауважив міський голова.

DSC 4620

Учні 7-9 класів взяли участь у змаганнях з футболу, старшокласники мірялись силами у волейбольному турнірі. Для молодших школярів підготували ігрові естафети.

Переможців у змаганнях з футболу й волейболу нагородили кубками та м’ячами. Також кожен освітній заклад отримав у подарунок секундомір. Всіх дітей, що взяли участь у спортивному заході заохотили солодкими призами.

image1 1

Результати змагань наступні:

ФУТБОЛ

I – ОЗЗСО I-III ступенів № 7

II – ЗЗСО I-III ступенів № 10 імені Тараса Шевченка

III – ЗЗСО I-II ступенів № 9

ВОЛЕЙБОЛ

I – ОЗЗСО I-III ступенів № 12 (Галицинівка)

II – ЗЗСО I-III ступенів № 7

III – ЗЗСО I-III ступенів № 10 імені Тараса Шевченка

«ВЕСЕЛІ СТАРТИ»

I – ОЗЗСО I-III ступенів № 7

II – ЗЗСО I-III ступенів № 10 імені Тараса Шевченка

III – ОЗЗСО I-III ступенів № 12 (Галицинівка)

DSC 4642

Друк