Готуємось до роботи в осінньо-зимових умовах

26 липня 2021 року в залі засідань Новогродівської міської ради під головуванням міського голови Олександра Шевченка відбулось чергове засідання робочої групи для здійснення контролю за своєчасним виконанням робіт з підготовки об’єктів комунального господарства та соціальної сфери на території Новогродівської міської ради до роботи в осінньо-зимових умовах 2021-2022 рр.

DSC 1971

У заході взяли участь керівники закладів охорони здоров’я,   міського відділу освіти, комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, старости Михайлівського, Миколаївського та Галицинівського округів.

DSC 1975

Під час засідання обговорили основні питання, щодо підготовки об’єктів комунальної власності громади до нового опалювального сезону.

Начальником міського відділу освіти Аллою Борковець відзначено, що підготовчі роботи майже завершені. У серпні заплановано провести комісію з визначення готовності закладів освіти до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, буде перевірено підвідомчі об’єкти та складено відповідні акти.

DSC 1985

Представники підприємств з надання постачання теплової енергії об’єктам соціальної сфери проінформували присутніх, що на сьогодні проведено 70% підготовчих робіт у підпорядкованих теплопунктах. Роботи тривають.

Взагалі керівники закладів, підприємств і установ доповіли про те, що обсяг робіт щодо підготовки до зими  виконано на  75%, останні роботи планують завершити до 1 вересня цього року.

DSC 1989

«Підготовка об’єктів до сталого функціонування у новий опалювальний період 2021-2022 рр. - є одним із найважливіших питань для громади. Роботи повинні бути виконані у повному обсязі та завершитись у визначені терміни», - зазначив міський голова Олександр Шевченко.

 

Друк