ПОГАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ XІІ СЕСІЇ НОВОГРОДІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

На цьому тижні під головуванням міського голови Олександра Шевченка відбулось два пленарних засідання XІІ сесії Новогродівської міської ради: 8-го та 11-го червня 2021 року.

На порядку денному першого пленарного засідання було розглянуто 9 питань, другого – 4. Відповідно до Регламенту роботи міської ради всі проекти попередньо розглядалися на засіданні постійних депутатських комісій, що відбулись того ж дня.

 DSC0973

Після затвердження порядку денного, секретаріату, лічильної комісії депутати перейшли до розгляду проєктів та прийняття відповідних рішень.

Депутати затвердили  проект будівництва «Нове будівництво системи постачання технічної води по вул. Центральна, Польова, З.Космодем’янська с. Новожеланне  Новогродівської міської ради Покровського району Донецької області».

 DSC0993

Внесли зміни у рішення міської ради від 26.04.2019 № 7/55-17 «Про отримання фінансування у формі гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для реалізації інвестиційного проекту «Впровадження енергозберігаючого проекту у дитячому садку     № 16 «Радість» міста Новогродівка»

DSC 0738

Дуже важливим було питання про надання дозволу КП «Комунтех» м.Новогродівка на укладання договору фінансового лізингу на придбання спецтранспорту. А саме: трактору колісного Belarus-1221.2 з додатковим обладнанням, машини дорожньої комбінованої (з піскорозкидальним обладнанням, поливомийним та поворотним відвалом) на базі самоскиду МАЗ-6501, гакового навантажувача MULTILIFT XR10S.41 на шасі МАЗ-5340.

 DSC0906

Дуже важливий крок, що сприятиме подальшому розвитку Комунального підприємства та підвищить якість надання послуг населенню.

Також затвердили ряд соціально-економічних та земельних питань.

Позачергова засідання XІІ сесії Новогродівської міської ради пройшло конструктивно. Всі проекти рішень було підтримано депутатами.

Друк