Для Новогродівської міської лікарні закупили нове медичне обладнання

КПН «ЦМЛ Новогродівської міської ради» в рамках програми «Про внесення змін до програми «Розвиток та підтримка комунальних закладів охорони здоров’я м. Новогродівка» на 2020-2022 роки» згідно вимогам пакету медичних послуг «Стаціонарна  допомога дорослим та дітям від трьох років без проведення хірургічних операцій», «Діагностика, лікування та супровід осіб із вірусом імунодефіциту людини та підозрою на ВІЛ» придбала нове медичне обладнання.

 DSC0850

А саме: на кінець травня цього року медичний заклад має власний комплекс діагностичний Спектр+ для ЕКГ «Полі- спектр + ДМ», електрокардіограф «Юкард 100», центрифугу з кількістю оборотів до 8 тисяч та морозильну камеру з потужністю до - 30ºС.

Комплекс діагностичний Спектр+ для ЕКГ «Полі- спектр + ДМ» призначений для добового моніторювання ЕКГ в умовах звичайної життєдіяльності з визначенням основних параметрів ЕКГ. Дослідження електричної й механічної діяльності серцево-судинної системи, для зйому і запису на CD -картку.

 DSC0847

Електрокардіограф «Юкард 100» -12 канальний електрокардіограф, призначений для реєстрації, візуалізації, аналізу й оцінки ЕКГ. Це портативний мікропроцесорний багатоканальний електрокардіограф. Завдяки сучасним технологіям цифрової обробки сигналів він поєднує в собі компактність і розширені функціональні можливості.

Закупівля центрифуги та морозильної камери надає змогу зберігати та транспортувати біологічний матеріал (кров, сироватка крові,) відібраний у пацієнтів Новогродівської громади, до лабораторії «ДОЛЦ СНІД».

DSC 0506

Друк