Медичних сестер привітали з професійним святом

12.05.2021 у актовій залі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новогродівської міської ради» відбулись урочисті збори з нагоди Всесвітнього дня медичних сестер.

Від імені Новогродівського міського голови та депутатського корпусу заступник міського голови Алла Рябцева привітала медичних сестер трудових колективів КНП «ЦПМСД» та КНП «ЦМЛ». Подякувала за чуйні серця та врятовані життя та побажала міцного здоров’я, щоб їх нелегка праця приносила радість та людську вдячність.

DSC 0754

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток сестринської справи, зміцнення структури медичної галузі Почесні грамоти Новогродівської міської ради отримали старші медичні сестри Олена Євдокимова та Тетяна Семенюк.

З вітальними словами виступили директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Мальчина та директор КНП «Центральна міська лікарні» Ольга Братішко. Відзначили працівників грамотами департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації та медичних закладів громади.

DSC 0762

Зі святом медичних сестер привітали Лілія Царук, Олександр Шуфрич.

Святкову концертну програму підготував інструментальний ансамбль під керівництвом Миколи Дорохіна.

DSC 0781

Друк