Продовжено дистанційне навчання в освітніх закладах Новогродівської ТГ

09.04.2021 в залі засідань Новогродівської міської ради під головуванням міського голови, голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександра ШЕВЧЕНКА, за участі керівників закладів загальної середньої освіти Новогродівської міської ради було проведено позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядку денному було розглянуто питання про вжиття заходів із запобігання поширенню на території громади Новогродівської міської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За результатами обговорення та з урахуванням інформації керівників закладів охорони здоров’я Новогродівської міської ради та директорів шкіл, членами Комісії прийнято рішення рекомендувати подовжити  дистанційне навчання у закладах загальної середньої освіти міської ради  до 16 квітня 2021 року та заборонити з 12.04.2021 по 16.04.2021 відвідування будинку дитячої творчості, комунального закладу «Спорт для всіх» та музичної школи з метою попередження розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», окрім проведення організаціями навчань, семінарів, тренінгів, курсів, консультацій, з дотриманням карантинних вимог, особливу увагу приділивши дотриманню засобам індивідуального захисту.

DSC 0882

Пандемія не вщухає. Окрім вакцинації, єдиний спосіб уповільнити поширення хвороби – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.

Друк