ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ - ПРОЕКТУ РІШЕННЯ НОВОГРОДІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕВИХ ПОДАТКІВ НА ТЕРИТОРІЇ М. НОВОГРОДІВКА»

Дата публикації .

Розробник - фінансове управління Новогродівської міської ради

Проект регуляторного акту передбачає встановлення на території м. Новогродівка ставок місцевих податків.

Обгрунтування встановлення податків є зміни внесені до Податкового кодексу України  (Закон України № 2245-VIII від 07.12.2017 року).

Проект регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків на території   м. Новогродівка» та аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Новогродівської міської ради www. novogrodovka-rada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань становить один місяць з моменту оприлюднення проекту даного рішення та АРВ на офіційному веб-сайті Новогродівської міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі за адресою розробника: вул. О. Кошового, 46,  м. Новогродівка, 85483 або в електронному вигляді на e-mail: novfinupr21@gmail.com   . Контактний телефон   33-09.

Друк