24 сесія Новогродівської міської ради сьомого скликання

Згідно з розпорядженням міського голови від 07.03.2017 № 38-р у п’ятницю  17 березня о 10 оо під головуванням міського голови Білецької Л.М. відбулось засідання двадцять четвертої сесії Новогродівської міської ради VII скликання.

 У засіданні взяли участь 19 депутатів, секретар міської ради Мусейко К.І., перший заступник міського голови  Булі Л.П. На сесію були запрошені воєнний комісар Покровсько-Селидівського ОМВК Біляєв Валерій Вікторович, начальник 13 державного пожежно- рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області  Бєлянін Антон Володимирович, начальники управлінь та відділів міськвиконкому. Під час засідання в залі були присутні представники громадськості міста, обласної громадської ради та ЗМІ.

 На порядок денний було винесено 32 питання. Із пропозицією про внесення до  порядку денного, як невідкладне питання «Про прийняття об'єктів соціальної інфраструктури в комунальну власність територіальної громади м.Новогродівка Донецької області», виступив депутат Портечко В.П. Пропозицію одноголосно підтримано депутатами. Всі питання порядку денного були детально розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.          

Під час сесії депутати ухвалили:

- порядок проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики в м.Новогродівка, запропонований начальником відділу з питань внутрішньої політики та організаційно-аналітичної роботи Гусак Н.Є.

00117 2

- нову редакцію Статуту комунальної лікувально- профілактичної установи Новогродівської центральної міської лікарні – доповідач головний лікар Новогродівської центральної міської лікарні Вороновська Р.І.

02217

- перелік адміністративних послуг  для надання через центр надання адміністративних послуг у м.Новогродівка в новій редакції – доповідач начальник  відділу з питань   надання адміністративних послуг Гарбіш Т.І.

03017

 Далі депутати заслухали начальника міського управління соціального захисту населення Мямліну М.С. з блоком проектів рішень : «Про  надання пільг інвалідам по зору у 2017 році», «Про надання пільги на тверде  паливо  та  скраплений  газ  готівкою у 2017 році», «Про внесення доповнень до  міської  Програми надання компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян м. Новогродівка приміським автомобільним транспортом  та  пільг  з  послуг  зв'язку  на 2017 рік»

04317

 Рішеннями міської ради затверджено ряд питань, підготовлених управлінням міського господарства Новогродівської міської ради (доповідач Усов М.О.): зміни до структури,   штатного  розпису управління міського господарства Новогродівської міської ради;  перелік будинків, які знаходяться на балансі Об’єднань співвласників  багатоквартирних будинків м.Новогродівка, в яких будуть проводитися роботи з капітального і поточного ремонтів у 2017 році за рахунок коштів місцевого бюджету за умови співфінансування за рахунок коштів ОСББ; Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів місцевого розвитку м.Новогродівка у 2017 році .

05117

 Заступником міського голови Булі Л.П. було доведено до відома депутатів звіти про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Новогродівка,  Програми розвитку малого і середнього підприємництва в м. Новогродівка за 2016 рік та  внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Новогродівка на 2017 рік.

05817

Бюджетні питання доповідала заступник начальника  міського фінансового управління Дзюбій Т.П. Під час сесійного засідання депутати затвердити звіт про виконання міського бюджету за 2016 рік, внесли зміни до рішень міської ради від 23.12.2015 № 7/3-2 «Про міський бюджет на 2016 рік» , від 23.12.2016 № 7/19-4 «Про міський бюджет на 2017 рік», ухвалили проекти рішень  «Про сплату до загального фонду міського бюджету частини чистого прибутку (доходу)», «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.01.2015 №6/45-5 «Про встановлення місцевих податків на території м.Новогродівка».

 06417

Депутати без заперечень  підтримали   звернення начальника 13  державного пожежно - рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області Беляніна А.В. про внесення змін до Програми  МЧС про  виділення коштів в сумі 87 тис. грн на придбання засобів зв'язку, обмундирування, аварійно-рятувального інструменту, захисних апаратів органів зору та дихання.

 07317

З інформацією виступив воєнний комісар Покровсько-Селидівського ОМВК Біляєв В.В щодо виділення коштів на паливно-мастильні матеріали для проведення оповіщення призовників, на виготовлення бланків в типографії, покупку столів і стільців для пункту управління мобілізації, придбання  комп’ютерної техніки для електронного реєстру призовників в загальній сумі 30 тис. грн.   Депутати  підтримали виділення коштів на міську Програму мобілізації.

 07617

 У блоці земельних питань  не прийнято рішення  «Про надання  дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Центральна (вул. 40 років Жовтня),  буд. 19а у м. Новогродівка»

08117

В розділі «Різне» з інформацією  виступила начальник управління Пенсіонного фонду України в м.Новогродівка Кондакова Наталія Вікторівна, яка нагадала, що 21.12.2016 вийшла Постанова КМУ про реорганізацію Пенсійного фонду. Згідно якої відбувається злиття управлінь Пенсійного фонду України м.Новогродівка та м.Селидово в Селидівське об'єднане управління Пенсійного фонду України.  

    В м.Новогродівка буде працювати відділ звернень громадян (5 працівників), які будуть надавати увесь спектр послуг пенсіонерам та залишиться діючий архів. 

09517

Проекти рішень з поіменним голосуванням можна переглянути на офіційному сайті Новогродівської міської ради за адресою

http://novogrodovka-rada.gov.ua

 

 

Друк