Новогродівська міська рада ветеранів війни та праці свткує 25-у річницю з дня заснування

23 лютого 2020 року з нагоди 25-ї річниці з дня заснування вітання приймала Новогродівська міська рада ветеранів війни та праці.

З вітальним словом до присутніх звернулась начальник відділу організаційної роботи , інформаційної  та внутрішньої політики Оксана Дейнекіна. Вона також вручила грамоти міської ради та подяки міського голови найактивнішим членам Ради ветеранів.

watermarked ник

watermarked грин iOS

watermarked захар

watermarked литвиненко

watermarked паст

watermarked сереб

 

Зі словами вдячності за відданість обраній справі, патріотичне виховання молодого покоління звернувся до ювілярів депутат міської ради Олександр Шевченко . Організація святкового столу  - подарунок –вітання від народного депутата України Володимира Мороза.

watermarked шевченко

Довідково: Рада була утворена 22 лютого 1995 року, налічувала 280 учасників бойових дій, 200 учасників війни та 400 ветеранів праці. Першим головою організації два роки був Нетреба Іван Вакулович.

У наступні роки Раду ветеранів очолювали Моторний Микола Денисович і Баняс Іван Андрійович. З 2 жовтня 2012 року по теперішній час головою Ради є Ніколаєнко Микола Миколайович.

watermarked ветерані

Зараз організація об’єднує більше двох тисяч мешканців нашого міста. З учасників бойових дій залишилося лише двоє – Гутнік Іван Пантелеймонович і Змановський Олексій Михайлович. У складі Ради 81 учасник війни, 1370 містян зі статусом діти війни та 751 ветеран праці. Не залишені без уваги 29 сімей померлих учасників війни. У 2018 році до складу ради ветеранів увійшли 26 ветеранів поліції на чолі з Литвиненко Олександром Олександровичем.

 

Друк