Регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації»

9 грудня в Краматорську відбувся регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації». До участі були запрошені представники облдержадміністрації, центральних органів виконавчої влади, керівництво області, науковці, провідні експерти у сфері інновацій, представники міжнародних організацій, бізнесу та громадських організацій регіону. Делегація м.Новогродівка також взяла участь у роботі форуму.

Форум став інформаційною платформою обговорення кадрового забезпечення та навчання цифрових навичок, зоною висвітлення успішних міжнародних, національних та регіональних інноваційних підходів до запуску муніципальних Smart-проєктів, простором спілкування з провідними розробниками програмних продуктів Smart City щодо їх практичного застосування, висвітлення питань надання онлайн-послуг.

watermarked головко

watermarked мороз

Одночасно з метою сприяння реалізації наукових проєктів, створення та розвитку інноваційних бізнесів, були розглянуті перспективи створення індустріальних парків у регіоні та висвітлені можливості програм з фінансової підтримки інноваційного розвитку, у тому числі Програми ЄС «Горизонт 2020».

watermarked форум1

watermarked форум2

watermarked IMG 1401

Друк