Обласний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини»

25 листопада у м. Дружківка в приміщенні Палацу культури «Етюд» відбувся обласний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини», метою якого є відродження та популяризація культурних та моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини.

29.11 смс 2 1

Організатором Фестивалю є Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації.

Учасниками Фестивалю стали 175 дітей із багатодітних сімей віком від 7 до 16 років, які продемонстрували таланти у таких номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє та авторське виконання», «Декоративно-прикладне мистецтво».

29.11 смс 2 2

Від нашого міста участь взяли талановиті діти з багатодітних сімей - Сердюк Асія в номінації «Хореографія»; Казакевич Катерина в номінації «Художнє та авторське виконання», Івалькова Світлана, Лук’янець Яна, Яковлева Софія у номінації «Образотворче мистецтво».

Усі конкурсанти отримали дипломи за особистий внесок у культурну спадщину Донецької області та активну участь в обласному фестивалі-конкурсі «Таланти багатодітної родини» та авторські солодощі – пряники ручної роботи.

А Казакевич Катерина стала Лауреатом обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» в номінації «Художнє та авторське виконання» і нагороджена дипломом ІІ ступенів і пам’ятним подарунком.

29.11 смс 2 5

29.11 смс 2 7

29.11 смс 2 9

29.11 смс 2 3

29.11 смс 2 4

29.11 смс 2 8

Друк