Мінімум часу – максимум послуг!

Протягом жовтня  та листопада 2019 року в рамках  впровадження Програми "U-LEAD з Європою" проведено тренінги в Центрі надання адміністративних послуг.  

Так 7-9 жовтня 2019 року в рамках Другої фази впровадження Програми "U-LEAD з Європою" проведено тренінги у рамках 1-3 модулів навчальної програми в Центрі надання адміністративних послуг. Мета модулів - мотивація посадових осіб місцевого самоврядування до створення належного ЦНАП.

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

-         роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізація власних та делегованих повноважень в сфері надання адміністративних послуг;

-         адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання;

-         порядок надання адміністративних послуг, насамперед базових, і параметри якості послуг.

watermarked ulid

28-29 жовтня експерт із комунікацій Світлана Кісільва провела тренінг для працівників ЦНАП та міської ради із інформування та залучення населення до роботи ЦНАП та міської ради в рамках Програми « U-LEAD з Європою». Учасники навчились, як визначати пріоритети для інформування населення, ефективно використовувати канали та інструменти інформування населення.

watermarked кисилева

 

А вже 1-2 листопада 2019 року адміністратори Центру надання адміністративних послуг, спеціалісти Новогродівської міської ради, начальник Новогродівського міського УСЗН прийняли участь у навчальних тренінгах в рамках 5 модулю Програми «U-LEAD з Європою», які відбулися в м.Луцьк.

watermarked луцк

За підсумками цих заходів  21 листопада відбулася робоча нарада при міському голові. Під час наради обговорено візит до м.Луцьк , можливість збільшення кількості адміністративних послуг та наближення послуг до населення міста. Також говорили про перспективні напрями розвитку ЦНАП з урахуванням створення ОТГ з центром в м.Новогродівка. Міський голова дав доручення відділам та управлінням , які є суб’єктами надання адміністративних послуг, погодити всі питання, які виникли під час наради та якомога швидше втілити почуте і побачене в роботі ЦНАПу м.Новогродівка.  «Мінімум часу – максимум послуг!» - під таким девізом повинен працювати ЦНАП Новогродівки, зауважила Людмила Михайлівна.

watermarked нарада цнап

watermarked нарада44

Програма«U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Друк