Громада формується у співпраці та дружніх стосунках

           8 листопада заступник міського голови Євген Зазуляк та директор територіального центру обслуговування населення Ірина Шуруєва завітали до  Народного ансамблю народної пісні «Смерічка» (с.Орлівка) .

Вони передали колективу щирі вітаня з нагоди дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  від імені Новогродівського міського голови Білецької Л.М. та міської  ради та  вручили подяку Новогродівського міського голови. У вітальній промові Євген Миколайович  побажав аматорам мистецтва  теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Здійснення життєвих планів, надій і мрій, щоб кожен день життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення і життєвих перемог.    Привітання зі святом та Подяку міського голови  за співпрацю було також передано фольклорно-етнографічному колективу «Маринівські дівчата».

           Зустріч була яскравою та теплою,  супроводжувалася піснями у виконанні  творчого коллективу.  Керівник ансамблю  Пешко Валентина Степанівна, висловила слова жалю, що не всі члени коллективу змогли бути на святі  через хворобу та подякувала представникам Новогродівки за теплі слова вітання та увагу до людей творчої професії.

watermarked орлівка
         

Друк