У м.Новогродівка перенесено дату проведення установчих зборів молодіжної ради при Новогродівській міській раді

Виконком Новогродівської міської ради повідомляє, що відповідно до Протоколу № 2 засідання ініціативної групи з проведення установчих зборів щодо формування складу молодіжної ради при Новогродівській міській раді, проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради при Новогродівській міській раді призначено на  03 жовтня 2019 року  о 14:00 за адресою м. Новогродівка, вул. О.Кошового, 46, зал засідань, 2-й поверх.

Нагадуємо, що до складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території м.Новогродівка (за згодою);

представниками закладів освіти, кандидатури яких подіються учнівським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою).

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Для участі в установчих зборах необхідно до 03 вересня 2019 року подати ініціативній групі заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви додаються:

-        прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;

-        біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації, досвіду особистої діяльності, участі у проектах, що проводили, обмін досвідом тощо;

-        інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку персональних даних.

-        інформацію із зазначенням 2-3х проблемних питань у молодіжній політиці на території Новогродівської міської ради, які, на думку кандидата на обрання до складу молодіжної ради, важливі та шляхи їх вирішення. 

Документи приймаються ініціативною групою в паперовому варіанті за адресою: м. Новогродівка, вул. О.Кошового, 46, 2 поверх, каб. 2.10 з 7.45 до 17.00 години (крім вихідних і святкових днів).

Відповідальна особа Мантурова Олена Миколаївна – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Контактний телефон 050-1616991.

Друк