Пошуки загубленого дзвоника

29 травня 2019 року всіх учасників освітнього процесу закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8  зібрала особлива подія -  свято Останнього шкільного дзвоника, яке обіцяло бути цікавим і незвичним.

Всіх присутніх привітала міський голова Людмила Білецька, яка побажала учням, вчителям, батькам впевненості у власних силах, наполегливості у досягненні мети, творчого завзяття, терпіння і удачі. Депутат міської ради Олександр Шевченко привітав всіх зі святом і побажав натхнення, здоров’я, добра, мирного неба.

На спільному шкільному учнівсько-педагогічному обговоренні вирішили провести свято Останнього дзвоника у формі пригодницьких пошуків. Школа зібралась на пошуки «винуватця свята» - Останнього дзвоника. Кожен клас – окрема команда, яка отримала завдання і повинна пройти свій маршрут, розшукуючи пропажу. Та команда, яка успішно виконала завдання, отримує пазл «частинка дзвоника» і велику літеру.

watermarked IMG 944029

watermarked IMG 942029

watermarked IMG 934029

Веселий сміх, музика, пісні лунають шкільним подвір’ям. Захоплені і натхненні діти намагаються якнайшвидше виконати своє командне завдання. Шкільне подвір’я осяяла яскрава веселка, бо кожен клас – команда у різнокольорових футболках.

watermarked IMG 941929

watermarked IMG 937029

watermarked IMG 940829

 Завдання виконано! Пазли зібрані у дзвоник, а величезні букви склали слова «УРА! КАНІКУЛИ!».

 Весело лунає знайдений дзвоник, виходять випускники. Об’єднавшись у велику шкільну команду учні виходять на флешмоб. Танцює вся школа, а щасливих батьків переповнюють почуття гордості за своїх дітей.

Свято Останнього дзвоника добігає кінця. Незвичайний, по-справжньому казковий день, що теплими спогадами назавжди залишиться в пам’яті всіх його учасників.

                                                                                          За  інформацією відділу освіти м. Новогродівка

Друк