СТЕЖИНКАМИ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛЮБОВІ

12.12.2016 року  в  інформаційно-ресурсному тренінговому центрі  Новогродівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  за участю мобільної групи  Селидівського центру підтримки сім'ї, Спілки Червоного Хреста України і дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

було проведено захід щодо підвищення виховного потенціалу батьків: "Стежинками материнської любові".  Мета тренінгу: покращити відношення між дітьми та батьками, сформувати навики взаєморозуміння дітей і батьків,  навчити  батьків емоційно збагачувати свої відносини з дітьми.

Всього у заході прийняли участь 17 осіб (16 матерів та 1 батько). На початку тренінгу відбулося знайомство запрошених, які  озвучили свої сподівання від зустрічі. В ході заходу присутні зробили аплікацію про свою сім'ю,  прийняли участь у вправі на релаксацію (занурилися у дитинство, теплі почуття та спогади), мозковому штурмі, отримали інформацію про стилі сімейного виховання, виконали вправи: "Рольові ігри",  "Асоціації", " Заборони в надзвичайних ситуаціях", "Лист про щастя", "Ситуації" та заслухали рекомендації щодо належного виховання дітей.

По завершенні тренінгу присутні батьки висловили сподівання на участь  у подальшому в аналогічних тематичних заходах.

 

Друк