Чергова 17 сесія Новогродівської міської ради

          25 листопада 2016 року  відбулась  чергова 17 сесія  Новогродівської міської ради

під головуванням секретаря міської ради Мусейко К.І. , в якій  прийняли  участь  22 депутата. На сесії був присутній  заступник генерального директора Державного підприємства «Селидіввугілля» Лузгін Л.А., запрошені керівники відділів, управлінь та інших структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради. До порядку  денного було винесено 23 питання. Всі питання заслухані та опрацьовані  депутатами міської ради. 

 

011         

По першому блоку питань  депутати проголосували за прийняття нових програм: «Про надання компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян м. Новогродівка приміським автомобільним транспортом  та  пільг  з  послуг  зв'язку  на 2017 рік», «Про  протидії захворюванню на туберкульоз у  м. Новогродівка на 2017 рік», «Про  Програму   підтримки педагогічних працівників навчально-виховних закладів  м.Новогродівка», «Творча обдарованість» міста Новогродівка на 2017-2021 роки».      

         У депутатів виникли розбіжності по питанню  «Про внесення змін до Статуту Новогродівської  загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів №9 Новогродівської міської ради  Донецької області», в якому у Статуті  пункт 1.8. розділу І «Загальні положення» викласти у наступній редакції: «У закладі освіти визначена українська мова навчання». Після проведеного голосування рішення не прийнято. 

           У другому блоці розглянуті питання, що стосуються внесення змін до бюджету  і програми соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік.  Проекти рішеннь підтримано в цілому із врахуванням пропозиції виключити пункт  «Випилювання сухих дерев». Ще депутати проголосували за внесення змін до  затвердженого переліку будинків, які знаходяться на балансі ОСББ м.Новогродівка, в яких будуть проводитися роботи з капітального і поточного ремонтів у 2016 році за рахунок коштів місцевого бюджету, враховуючи клопотання голови ОСББ «Мир» включити поточний ремонт димоходів в 3х житлових будинках. 

             Далі депутати  проголосували за блок земельних рішень. Не пройшов тільки проект рішення  «Про надання  дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Центральна (вул. 40 років Жовтня), буд. 19а у м. Новогродівка», який дозволяє гр. Кульгутіну В.В.  надати  дозвіл на складання   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення, будівлі закусочної  по   вул. Центральна (вул. 40 років Жовтня), буд. 19а у  м. Новогродівка. 

            Одноголосно  депутатами міської ради  прийнято проекти рішень «Про звернення  щодо монетизації пільг», «Про звернення щодо забезпечення фінансування освітніх закладів» за підтримання звернень Луцької  міської ради головам депутатських фракцій і груп Верховної Ради України. 

          На сесії відбулась презентація проекту з ініціативи депутата міської ради Кондакова Л.А. на тему: «Развитие спорта. Агитация ЗОЖ. Спортивные города - здоровая нация» , мета якої  розвивати спорт (шкільний, дворовий, ветеранський, інвалідний), яка включає в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках, а саме на турніках, брусах, шведських стінках, горизонтальних сходах і інших конструкціях.

 0361

 

 

 

Друк