21 листопада 2018 року відбулося чергове засідання виконкому міської ради.

На засіданні виконавчого комітету міської ради визнано одним із основних напрямків у системі державних гарантій забезпечення зайнятості працездатного населення та одночасно вирішення задач суспільного розвитку міста оплачувані громадські роботи та затверджено на 2019 рік види громадських  робіт, за якими будуть проводитись суспільно-корисні громадські роботи, та підприємства, де фінансування організації громадських робіт буде здійснюватися за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Підведено підсумки проведення громадського огляду з охорони дитинства в м.Новогродівка у 2018 році.

Затверджено:

- Умови та критерії оплати праці керівників комунальних підприємств м.Новогродівка;

watermarked 01621

- Заходи поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища і профілактики травматизму невиробничого характеру в м.Новогродівка на період 2018-2022 роки.

         Погоджено:

  • Тариф на послугу   з  теплопостачання фізичній  особі-підприємцю  Федоровій І.В. та комунальному  підприємству «Комунальник» м.Новогродівка;
  • режим роботи: магазину «Б/у – тік», сарай-караваю «Урожай», магазину «Майстер».

watermarked 01221

У зв'язку з відзначенням 3 грудня – Міжнародного дня інвалідів, на виконання Міської Програми соціальної підтримки „Турбота” на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2017 № 7/36–3,  вирішено надати одноразову матеріальну допомогу у розмірі 500,00 грн. дітям з інвалідністю м.Новогродівка.

watermarked 00421

Під час засідання:

  • Вирішені питання соціального захисту дітей;
  • Дітям, які зазнали психологічного насильства внаслідок проживання в умовах збройного конфлікту надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;
  • Надано дозвіл на знесення та часткову обрізку зелених насаджень в м.Новогродівка;
  • Внесено зміни до складу дорадчих органів.

Друк