Інвестиціям в місті бути!

З лютого 2018 року  керівництвом міста, фахівцями відділу економіки, управління міського господарства, менеджером з енергоаудиту Новогродівської міської ради  велася копітка робота щодо отримання грантових коштів  для реалізації проектів у м.Новогродівка від Фонду Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).

За ініціативою міського голови Людмили Білецької,  у вересні 2018 року в представницькому  офісі Фонду «НЕФКО», що в   в м.Київ,  відбулася перша робоча зустріч. Вдала презентація міста , аргументовані доводи міського голови переконали представників корпорації у необхідності реалізації проекту саме в м.Новогродівка. Перевагою, на думку експертів фонду, також стало те, що керівником міста є жінка, а це завжди запорука успіху.

В жовтні Новогродівська міська рада отримала підтвердження грантових коштів у сумі 600 тисяч євро на впровадження заходів з термомодернізації та енергоефективності.Об’єктом, який відповідав всім вимогам конкурсу став заклад дошкільної освіти №16 «Радість».

 7 листопада до міста Новогродівка з віповідним візитом  прибули експерти, координатори та менеджери Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). В ході робочої зустрічі обговорено питання фінансування Проекту, його технічних особливостей, графіку впровадження, звітності протягом виконання та можливих проблемних питань. Всі учасники зустрічі вийшли на об’єкт , який став переможцем конкурсу.

DSC 0006

DSC 0007

Крок за кроком місто змінюється на краще. Не дивлячись на складну ситуацію в країні,  області, і самому місті ,  робиться все можливе по залученню інвестицій, що допомагають місту розвиватися, вчать працювати по новому, тим самим створюють позитивний імідж міста.

Друк